nedelja, junij 25, 2006

Lent 2006



Ja, festival Lent je že v polnem teku in včeraj je pač bil "mus", da si zadevo enkrat pobliže ogledamo (prej mi kljub štiri letnemu študiju v Mariboru ni uspelo, ker me je neznana sila po opravljenih izpitih vedno neustavljivo vlekla na morje).
Po plačilu vstopnine je družbo v nekaj sekundah zalil opojni vonj raznoraznih na žaru cvčečih zadev in nas pospešeno odrinil vse do Večerovega odra, ki je bil mišljen kot začetna destinacija. Po zaužitju cenovno malce zasoljene pijače smo opazili nenavadno veliko romske populacije, ki se je prerivala med množico (strange-kot, da smo pristali nekje na dolenjskem).
Z rahlo zamudo so na stopili Žurdov, ki pa so samo podkrepili našo odločitev, da se prestavimo, do glavnega odra, kjer je nastopal Vlatko Stefanovski & co., eden najboljših kitaristov območja nekdanje juge. Koncert pričakovano dober (saj sem vedela da bo), malo gledalcev (Argentina je igrala-saj vem), pohvale vredno urejen prireditveni prostor v celoti ter všečna razsvetljava.
Maribor je vedno cool. Lent tudi-še pridemo.

P. S. hvala bogu, da imajo v Evro parku zapornice na senzor, drugače bi morali še prespati v "Maribori"-sem se najprej kar malo ustrašila, da ne bomo mogli ven. No, bi bili vsaj primorani obiskati kakšnega od starih kolegov-ti bi nas ob 1h zjutraj sigurno bili veseli :)

SUDOKU
Razgibajte svoje sive celice

Preprosto jaz in moja razmišljanja

drobni tisk