četrtek, julij 27, 2006

Am I a lucky bastard or what :)




Neutrudno se bliža dopust (one more week to go)-in ker bomo Dominikano (been there, can`t forget it) pustili za pozno jesenski termin ali v skrajnem za konec prihodnje pomladi, smo iskali nekaj bližnjega-beri sosednja "lijepa njihova". A kam bi se podali?
Moja druga polovica sovraži Istro-iz več razlogov. In raje gre nikamor kot tja. Meni je čisto kul (mogoče zato ker sem pol otroštva pustila po kampih okoli Poreča in Vrsarja). Torej v izogib nejevolji letos nismo z nečim tako odvratnim niti poskušali.
Cincal je med Visom in Pagom in se odločil za slednjega (lani sva tam povsem slučajno odkrila nov, super opremljen apartmajček).
Med novičkami najdem zapis, da je ravno omenjeni otok med najbolj "osušenimi"-BAM, terna, jackpot, sedmica, jihaaaa.
Bomo pa 14 dni nestuširani okrog hodili in stranišča splakovali z morsko vodo, NP. Jeeeee že sedaj se počutim kot Petek (RC se ve kdo bi bil). Kakšna pustolovščina. Že se vidim kako s povsem zaštrenanimi lasmi (dread lock style wannabe) hodim naokrog cela zgrbljena od navdušenja in po možnosti še s kakšno diarejo.
On pa noče slišat ne za Istro, ne za kakšno Turčijo/Grčijo/whatever z normalno delujočimi vodovodi.
Fu..
Desert Island here I come...

P. S. in pol grem še danes gledat "pirate s karibov" -da bom ja imela še večje lušte po unmu koncu.

2 Comments:

At 28/7/06 10:16 dop., Blogger Paprika said...

Gaby-priporočam. Res je dober, kombinacija komike in res dobrih efektov. Otroka za dobri dve urci k mami/kolegici, Kita pod roko in gremo. Ne bo ti žal!!!

 
At 31/7/06 11:22 dop., Blogger Paprika said...

Ja, starševstvo ima svetle in malo manj svetle plati (izkušnje sestre in kolegic:)). Ampak mislim, da prinese veliko več lepega kot slabega in se ga počasi že prav veselim (saj bi bil že čas). Tik-tak, tik-tak :)

 

Objavite komentar

<< Home

SUDOKU
Razgibajte svoje sive celice

Preprosto jaz in moja razmišljanja

drobni tisk